Image banner

Service en reparatie

Alles over uw service bij BYD

Welkom bij de Serviceafdeling van BYD. Bij BYD begrijpen we hoe belangrijk het is om uw voertuig in optimale conditie te houden. Onze serviceafdeling staat klaar om u te ondersteunen met een uitgebreid scala aan diensten, variërend van routine-onderhoud tot complexe reparaties. Met onze toegewijde en deskundige technici kunt u erop vertrouwen dat uw voertuig in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen. Ons naverkoopsteam verwelkomt u graag. Op dit moment hebben we servicepunten in Brussel, Antwerpen en Gent.

Vind een verdeler

Onze diensten

Bij BYD kan u terecht voor een uitgebreide dienstverlening. Kom tijdig langs voor een onderhoud van je wagen en verzeker je van jarenlang zorgeloos rijplezier. Heeft u een andere herstelling nodig? Ook daarvoor kan u terecht bij BYD. Ons naverkoopsteam verwelkomt u graag voor elke mogelijke vraag:

Kom meer te weten

  • Onderhoud: Voor een maximale efficiĆ«ntie en betrouwbaarheid van uw BYD is het belangrijk uw auto op de aanbevolen intervallen voor onderhoud binnen te brengen in onze erkende werkplaats.
  • Carrosserie & werkplaatsherstellingen: Of het nu om dagelijkse slijtage gaat of om schade, het service team van je erkende BYD-verdeler kan het herstellen. Dit met de nodige expertise, deskundigheid en aan een marktconforme prijs.
  • Banden: Voor een optimale rijbeleving en voor ieders veiligheid is de staat van uw banden cruciaal. Voorzie daarom uw BYD van de juiste banden voor elk seizoen. Vraag gerust naar meer info.
  • Nazicht keuring: De technische keuring is verplicht in Europa. Tijdens deze keuring wordt je BYD nagekeken op drie onderdelen: veiligheid, milieueisen en registratie. De BYD-dealer voert het nazicht voor de technische keuring snel en vakkundig uit zodat je zonder zorgen naar de technische keuring kan gaan

Afspraak maken

Wenst u een afspraak voor één van onze diensten naverkoop? Wij verwelkomen jullie graag in één van onze servicepunten waar u rustig kan genieten van een kop koffie.

Service boeken
Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over ontwikkelingen, evenementen en nieuwe modellen van BYD
Voornaam*
Achternaam *
E-mail*