spandoek afbeelding

Technologische innovatie voor een beter leven

Een duurzame toekomst creëren door slimme en elektrische innovaties, dat is waar wij ons vol toewijding voor inzetten!

spandoek afbeelding

BYD is een hightechbedrijf dat zich toelegt op technologische innovaties voor een beter leven. BYD werd opgericht in februari 1995 en na meer dan 25 jaar van gestage groei speelt het bedrijf vandaag een pivotale rol in sectoren die verband houden met elektronica, auto’s, nieuwe energie en spoorvervoer. BYD biedt een brede waaier van emissievrije energieoplossingen aan, die gaan van energieopwekking en energieopslag tot de toepassingen ervan. Sinds onze volledig elektrische conceptauto - de ET - in 2004 werd onthuld, is BYD vandaag één van de eerste bedrijven ter wereld geworden met een productie van meer dan één miljoen elektrische personenwagens.

spandoek afbeelding

Our green dream

Overdag vangen zonnepanelenparken de kracht van de zon op en ’s nachts leveren energieopslagsystemen stroom aan gezinnen. Elektrische voertuigen op straat en SkyRail-systemen langs groene gordels verbinden de stad zonder uitstoot en zonder vervuiling. Wij bieden méér mogelijkheden voor een beter leven. Wij zien een nieuwe energietoekomst dichterbij komen. Dit is de missie van BYD en de groene droom van de hele mensheid.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over ontwikkelingen, evenementen en nieuwe modellen van BYD
Voornaam*
Achternaam *
E-mail*