BMS main image
BYD Fleet
Waarom je BYD moet overwegen als je bedrijfswagen
Ontdek ons team
Fleet Sales Manager
Profile picture
Naam: Frederik Van den Bossche
Nummer: +32 472 206 549
Naam*
Nummer*
E-mail*
Grootte van bedrijf
Grootte van wagenpark
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van nieuws, evenementen en nieuwe modellen van BYD.
Door ons uw gegevens te bezorgen, stemt u ermee in dat BYD van Inchcape Retail Belgium contact met u opneemt via e-mail of telefonisch om uw vragen te beantwoorden, en bevestigt u dat u onze privacyverklaring hebt gelezen en aanvaard. U kunt zich op elk moment afmelden door een e-mail te sturen naar privacy@bydauto.be of direct op de afmeldingslink aan het einde van elke newsletter te klikken.
Kiezen voor BYD als bedrijfswagen is kiezen voor een betere toekomst
VAB ATTO 3
Samen werken we aan een groenere toekomst! Maak jouw wagenpark duurzaam met de 100% elektrische wagens van BYD. Geen emissies, lagere bedrijfskosten en aanzienlijke financiële voordelen.
Comfortabel, veilig, stijlvol en kwaliteitsvol bijdragen aan een groenere toekomst. Het kan allemaal…vanuit uw BYD bedrijfswagen.
VAB ATTO 3
VAB ATTO 3
Een emissieloze toekomst? Dat geldt ook voor bedrijfswagens. Vanaf 2026 kunnen enkel elektrische bedrijfswagens een fiscaal voordeel genieten.
De Elektrische Gezinswagen van het jaar als jouw bedrijfswagen!
Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over ontwikkelingen, evenementen en nieuwe modellen van BYD.
Voornaam*
Achternaam *
E-mail*
Door uw gegevens aan ons te verstrekken, stemt u in met de ontvangst van de BYD-newsletter van Inchcape Retail Belgium en bevestigt u onze privacyverklaring gelezen en aanvaard te hebben. U kunt zich op elk moment afmelden door een e-mail te sturen naar privacy@bydauto.be of direct op de afmeldingslink aan het einde van elke newsletter te klikken.