Neem deel aan de wedstrijd van BYD-Yuzzu

Een jaar lang gratis rijden met de 100% elektrische ATTO 3

 

Met hun slogan “verrassend vlot verzekerd”, sommen ze bij Yuzzu in één oogomslag op wat je als klant mag verwachten: van een handige tool om online je premie te berekenen, tot transparante verzekeringsformules. Dit aangevuld met vlekkeloze administratie en dossieropvolging maakt Yuzzu voor ons de ideale partner! Net zoals BYD zet Yuzzu zich in om de klant de beste mogelijke ervaring te bieden, en daarom bundelen we voortaan onze krachten: innovatieve elektrische BYD-voertuigen en een Yuzzu-autoverzekering die zorgt voor gemoedsrust tijdens het rijden.

Om de samenwerking goed in te zetten, organiseren we een giveaway. Een heel jaar lang kan je de ATTO 3 voor jezelf hebben. Wil jij je kans wagen? Zo doe je mee:

  • vraag een offerte aan voor je wagen of je woning
  • vul het wedstrijdformulier in via de link

We nodigen je ook uit om op Instagram de pagina's @bydeurope.belgium en @yuzzu_be te volgen, de wedstrijdpost te liken en in je story te delen.

We sluiten de wedstrijd af op 12 maart 2023 om middernacht en misschien trek jij er binnenkort op uit met de door VAB verkozen tot de elektrische gezinswagen van het jaar. Veel succes!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over ontwikkelingen, evenementen en nieuwe modellen van BYD.
Voornaam*
Achternaam *
E-mail*
Door uw gegevens aan ons te verstrekken, stemt u in met de ontvangst van de BYD-newsletter van Inchcape Retail Belgium en bevestigt u onze privacyverklaring gelezen en aanvaard te hebben. U kunt zich op elk moment afmelden door een e-mail te sturen naar privacy@bydauto.be of direct op de afmeldingslink aan het einde van elke newsletter te klikken.