Bannerafbeelding

Design van absolute wereldklasse dat efficiëntie met ultieme luxe combineert

Met zijn ultralage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,23 heeft de HAN de perfecte esthetische balans voor snelheid, uithoudingsvermogen en actieradius.

Bannerafbeelding

Winnaar van de iF Design Award

Het gedurfde, innovatieve exterieur ziet er vanuit elke hoek opvallend uit en wordt perfect aangevuld door een luxueus interieur met een uniek ontwerp, dat de BYD HAN de iF Design Award opleverde, een van de meest prestigieuze en bekendste internationale designprijzen.

Spectaculaire Crystal Streamer-koplampen

De indrukwekkende Crystal Streamer-koplampen zien er futuristisch uit en vormen een spectaculaire mix van schoonheid en technologie.

Bannerafbeelding
Bannerafbeelding

Futuristisch gevormde achterlichten

De opvallende LED-achterlichtbalk over de volle breedte van de auto maakt een stijlvol en duidelijk zichtbaar statement.

Sportief, aerodynamisch ontwerp

De slanke carrosseriewelvingen worden onderbroken door een sportieve, schuine achterkant, terwijl de voorkant de elegante lijnen van de HAN accentueert.

Bannerafbeelding

Compromisloze stijl en comfort

Bannerafbeelding

Controle binnen handbereik

De uitzonderlijke aandacht voor details strekt zich uit tot de indeling van het interieur en de toegankelijkheid van de bedieningselementen. De middenconsole bevat een 15,6-inch multimediatouchscreen om het rijden gemakkelijker en aangenamer te maken. Een multifunctioneel paneel in de armsteun tussen de achterstoelen draagt bij aan het passagierscomfort met knoppen voor stoelverstelling, zonnedak en omgevingslicht. Daarnaast is er een AC-paneel om de temperatuur, luchtstroom enzovoort te regelen.

Ultraveilige Blade Battery van BYD

BYD is al meer dan 27 jaar een pioniersnaam in de batterij-industrie. Onze nieuwste, baanbrekende, uiterst veilige bladbatterij heeft een reeks extreme tests onder strenge omstandigheden doorstaan en is daarmee een van de veiligste batterijen ter wereld.

Kom meer te weten

Bannerafbeelding

Verbeterde veiligheid

De grondstof, lithiumijzerfosfaat, heeft een aantal gunstige eigenschappen: langzame warmteontwikkeling, lage warmteafgifte en geen zuurstofafgifte. De unieke platte rechthoekige vorm verbetert ook de koelefficiëntie en voorverwarmprestaties. Blade Battery heeft de spijkerpenetratietest veilig doorstaan ​​zonder vuur of rook te produceren.

Nagel penetratietest

De spijkerpenetratietest wordt beschouwd als een van de meest rigoureuze manieren om de thermische runaway van batterijen te testen. Het doel is om een ​​interne kortsluiting van de batterij te simuleren. Dit wordt meestal veroorzaakt door uitwendige scherpe metalen voorwerpen die de batterij binnendringen bij een ernstig verkeersongeval. De bladbatterij heeft de spijkerpenetratietest doorstaan, zonder rook of vuur te produceren. De oppervlaktetemperatuur bereikte slechts 30 tot 60°C.

Bannerafbeelding
Bannerafbeelding

Geoptimaliseerde sterkte

Gerangschikt in een reeks in één pakket, dient elke cel als een structurele balk om de kracht te helpen weerstaan. De aluminium honingraatachtige structuur, met zeer sterke panelen aan de boven- en onderkant van de rugzak, verbetert de stijfheid in verticale richting aanzienlijk. Het is dit revolutionaire ontwerp dat de mesaccu een optimale kracht geeft.

Groter bereik

Het ruimtegebruik van de bladbatterij is met meer dan 50% toegenomen in vergelijking met de traditionele batterijpakketten, wat zorgt voor een verbeterde energiedichtheid en een groter bereik.

Bannerafbeelding
Bannerafbeelding

Langere levensduur

Blade Battery heeft een lange levensduur van de batterij met meer dan 5000 laad- en ontlaadcycli.

Technologie van halfgeleiders MOSFET SiC

Door gebruik te maken van een materiaal van ruimtevaartkwaliteit (aluminium siliciumcarbide), optimaliseert de sterk geïntegreerde SiC-module de efficiëntie van de elektromotor en verbetert zo de actieradius van het voertuig.

Standaard met hoogefficiënt warmtepompsysteem

Een geavanceerd ‘energiebesparend’ warmtepompsysteem is standaard. Het systeem werkt betrouwbaar bij diverse temperaturen en is ontworpen om restwarmte uit de omgeving, de aandrijflijn, het inzittendengedeelte en zelfs de batterijen te benutten om de thermische efficiëntie te verhogen, of het nu gaat om verwarmen of koelen, zodat er minder energie verloren gaat. Zo wordt de actieradius bij lage temperaturen vergroot.

Geniet van de ultieme AWD-ervaring

De BYD HAN neemt u mee op een opwindende roadtrip met een acceleratie van 0-100 km/h in slechts 3,9 seconden. De elektrische vierwielaandrijving werkt in real time en zorgt voor een uitstekende tractiecontrole onder alle weersomstandigheden. Nu is het tijd om de wereld te verkennen.

Neem uw leven in eigen handen

De innovatieve Vehicle-to-Load (V2L) technologie maakt van uw HAN een mobiele elektriciteitsbron. Ook in de vrije natuur kunt u dus volop genieten van stroom om uw apparaten op te laden of uw kampeeruitrusting te laten werken.

BYD HAN

Model

HAN

Type aandrijving

AWD

Actieradius(km)*

521 (WLTP gecombineerd)

Acceleratie 0-100km/u (s)

3.9

Topsnelheid (km/u)

180

Piekvermogen (kW)

380

Wielen (inch)

19"

Lading (L)

410

Type batterij

BYD BladeBattery (LFP)

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over ontwikkelingen, evenementen en nieuwe modellen van BYD
Voornaam*
Achternaam *
E-mail*