BYD BELGIUM - Elektrische auto's, sedans en SUV's | Build your dreams EV's

Beleef de toekomst

De doorlopende koplampen zijn een lust voor het oog en passen bij het design van de doorlopende achterlichten. Ze creëren een bredere lichtbundel die de zichtbaarheid en de algehele rijervaring in de nacht sterk verbetert. In combinatie met het unieke dynamische stuurlicht ziet de BYD ATTO 3 meer dan ooit toe op uw veiligheid.

Indrukwekkende look voor uw levensstijl

Langs de expressieve naar boven aflopende taillelijn en de selectie van dynamische lichtmetalen velgen levert BYD ATTO 3 een sportief en aerodynamisch ontwerp.

Geschikt voor de lol

Gebruiksvriendelijke functies en een speels interieur geven een unieke en onderscheidende stijl. Wendbaar en leuk, BYD ATTO 3 biedt een boeiende rijervaring. De levendige en gestroomlijnde middenconsole weerspiegelt een positieve en energieke levenshouding.

Kom meer te weten

Comfort bij elke reis

De ergonomisch geïntegreerde sportstoelen zijn gemaakt van duurzaam veganistisch leer. De verwarmde voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar, voor een comfortabelere rijervaring.

BYD BELGIUM - Elektrische auto's, sedans en SUV's | Build your dreams EV's
BYD BELGIUM - Elektrische auto's, sedans en SUV's | Build your dreams EV's

Centrale armsteun in loopbandstijl

De centrale armsteun is geïnspireerd op de loopband. U kunt uw telefoon op het draadloze oplaadstation leggen, zodat u altijd verbonden bent.

Tokkel op je 'gitaar'

De unieke snaren in combinatie met de luidspreker zorgen voor een design van het deurpaneel dat lijkt op een gitaar. Ontspan je, tokkel op je speelse 'gitaar' en creëer je eigen melodie. De flexibele touwtjes kunnen ook langer worden gemaakt om flessen en meer vast te houden.

BYD BELGIUM - Elektrische auto's, sedans en SUV's | Build your dreams EV's
BYD BELGIUM - Elektrische auto's, sedans en SUV's | Build your dreams EV's

Breng sfeer in de wagen met de verlichting

De veelkleurige sfeerverlichting past zich aan uw stemming aan en reageert automatisch op verschillende muziekritmes met vloeiende verlichting.

Panoramisch dak

Dankzij het panoramische glazen schuifdak met verstelbaar zonnescherm kunt u in de wagen de schoonheid van de hemel - van zon tot sterrenhemel - genieten.

BYD BELGIUM - Elektrische auto's, sedans en SUV's | Build your dreams EV's
BYD BELGIUM - Elektrische auto's, sedans en SUV's | Build your dreams EV's

Grote passagiersruimte achterin

Dankzij het ontwerp van het e-platform 3.0 is de vloer achterin volledig vlak, waardoor een verrassend grote binnenruimte ontstaat. Dankzij deze grote beenruimte kunnen familie en vrienden ontspannen van de rit genieten.

Ruime koffer

Met het grote opbergvak en een extra verborgen kofferruimte heeft u voldoende ruimte voor alle belangrijke verplaatsingen in uw leven.

BYD BELGIUM - Elektrische auto's, sedans en SUV's | Build your dreams EV's

e-Platform 3.0

De BYD ATTO 3 is uitgerust met het gloednieuwe en revolutionaire e-platform 3.0 van BYD, exclusief ontworpen voor volledig elektrische voertuigen. Door de voordelen van intelligentie, efficiëntie, veiligheid en esthetiek ten volle te benutten, wil BYD met het e-platform 3.0 de prestaties op het gebied van veiligheid en rijbereik bij lage temperaturen bevorderen, de intelligente elektrische rijervaring verbeteren en efficiëntere en veiligere EV's bouwen.

BYD Blade Battery

BYD is al meer dan 28 jaar een baanbrekende naam in de batterij-industrie. Onze nieuwste baanbrekende bladbatterij heeft een reeks extreme tests onder strenge omstandigheden doorstaan, waardoor het een van de veiligste batterijen ter wereld is.

Kom meer te weten

afbeelding spandoek

Verbeterde veiligheid

De grondstof, lithiumijzerfosfaat, heeft een aantal gunstige eigenschappen: langzame warmteontwikkeling, lage warmteafgifte en geen zuurstofafgifte. De unieke platte rechthoekige vorm verbetert ook de koelefficiëntie en voorverwarmprestaties. Blade Battery heeft de spijkerpenetratietest veilig doorstaan ​​zonder vuur of rook te produceren.

Nagel penetratietest

De spijkerpenetratietest wordt beschouwd als een van de meest rigoureuze manieren om de thermische runaway van batterijen te testen. Het doel is om een ​​interne kortsluiting van de batterij te simuleren. Dit wordt meestal veroorzaakt door uitwendige scherpe metalen voorwerpen die de batterij binnendringen bij een ernstig verkeersongeval. De bladbatterij heeft de spijkerpenetratietest doorstaan, zonder rook of vuur te produceren. De oppervlaktetemperatuur bereikte slechts 30 tot 60°C.

afbeelding spandoek
afbeelding spandoek

Geoptimaliseerde sterkte

Gerangschikt in een reeks in één pakket, dient elke cel als een structurele balk om de kracht te helpen weerstaan. De aluminium honingraatachtige structuur, met zeer sterke panelen aan de boven- en onderkant van de rugzak, verbetert de stijfheid in verticale richting aanzienlijk. Het is dit revolutionaire ontwerp dat de mesaccu een optimale kracht geeft.

Groter bereik

Het ruimtegebruik van de bladbatterij is met meer dan 50% toegenomen in vergelijking met de traditionele batterijpakketten, wat zorgt voor een verbeterde energiedichtheid en een groter bereik.

afbeelding spandoek
afbeelding spandoek

Langere levensduur

Blade Battery heeft een lange levensduur van de batterij met meer dan 5000 laad- en ontlaadcycli.

De eerste massaal geproduceerde 8-in-1 elektrische aandrijflijn

BYD heeft uitzonderlijke verticale integratiemogelijkheden binnen zijn toeleveringsketen, waardoor we 8 belangrijke componenten kunnen integreren: 1. De Vehicle Control Unit (VCU), 2. De Battery Management Unit (BMU), 3. De Motor Control Unit (MCU), 4. De Power Distribution Unit (PDU), 5. De DC/DC-controller, 6. De ingebouwde lader, 7. De aandrijfmotor en 8. De transmissie. Zo ontstaat het eerste massaal geproduceerde 8-in-1 elektrische aandrijfsysteem ter wereld, dat de energie-efficiëntie, de veiligheid, het ruimtegebruik en het gewicht van de auto sterk optimaliseert.

Warmtepompsysteem met hoog rendement

Met een betrouwbare werking in een breed temperatuurbereik, behoort het warmtepompsysteem tot de standaarduitrusting van de BYD ATTO 3. Het is ontworpen om restwarmte uit de omgeving, de aandrijflijn, het passagierscompartiment en zelfs de batterijen efficiënt te benutten, en dit om de thermische efficiëntie te maximaliseren en energieverlies te beperken, of het nu gaat om verwarmen of koelen. Zo wordt het rijbereik bij lage temperaturen vergroot.

Bereid je voor om onder de indruk te zijn

De BYD ATTO 3, uitgerust met een motor van 150 kW, accelereert van 0-100 km/u in slechts 7,3 seconden.

Snelladen is mogelijk, met een laadvermogen van DC 88kW. U kunt uw BYD ATTO 3 opladen van SOC 30% tot 80% in slechts 29 minuten. Met onze optionele 11kW wallbox wordt thuis opladen gemakkelijk en handig.

BYD BELGIUM - Elektrische auto's, sedans en SUV's | Build your dreams EV's

5-sterren Euro NCAP-veiligheidsclassificatie

BYD ATTO 3 heeft uitstekende veiligheidsreferenties, zoals bewezen in veiligheidstests uitgevoerd door het onafhankelijke European New Car Assessment Program (Euro NCAP). BYD ATTO 3 heeft met trots de ultieme algemene veiligheidsbeoordeling van 5 sterren behaald.

NCAP logo

Blijf verbonden

Een cockpit vol connectiviteit verrijkt uw rijtijd. U kunt Apple CarPlay of Android Auto gebruiken om uw telefoon te koppelen aan het mediasysteem op het draaibare 15,6-inch touchscreen, waardoor u gemakkelijker toegang krijgt tot ondersteunde apps van externe providers zoals Spotify en HERE Maps*. Met Intelligent Voice Control heb je je handen vrij en kun je je ogen op de weg houden. BYD-cloudservice op APP wordt uw exclusieve butler. De OTA-functie voor het upgraden van het systeem houdt u up-to-date voor de best mogelijke service.

*Opmerking: Apple CarPlay, Android Auto, Spotify, HERE Maps zijn niet beschikbaar op de limieten van de markt.

BYD ATTO 3 specificaties

Model

Comfort

Design

Type aandrijving

FWD

Actieradius(km)*

420 (WLTP gecombineerd)

Acceleratie 0-100km/u (s)

7.3

Topsnelheid (km/h)

160

Piekvermogen (kW)

150

Wielen (inch)

18"

Lading (L)

555/1338

Type batterij

BYD BladeBatterij (LFP)

Multimedia touchscreen

12.8”

15.6”

Elektrische koffer

nee

ja

*Opmerking: De werkelijke elektrische actieradius en het stroomverbruik kunnen afhangen van de individuele gebruiker, rijstijl, voertuigsnelheid, omgevingsomstandigheden, buitentemperatuur, routeprofiel en andere redenen. Dit betekent dat de werkelijke cijfers enigszins kunnen afwijken van de testcijfers. Daarnaast kan ook het gebruik van hulpsystemen zoals airconditioning of stoelverwarming van invloed zijn op de werkelijke cijfers.

*Aanbod excl. BTW voor huur op lange termijn profiel Optimum voor Atto 3 Comfort, 60 maanden en 50.000 km. Betaling met bankdomiciliëring. Onderhoud & herstellingen, taksen, verzekeringen, pechbijstand, onbeperkte zomerbanden, afschrijving en interesten inbegrepen. Vaste bonus malus, forfaitaire schadeloosstelling koetswerk 2,5%. Offerte via LeaseCorner, een divisie van Axus nv, Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A - KBO nr. 0403.429.730). Voor meer info bel 02/706.42.42. Offerte geldig t.e.m. 31/05/2024 op een selectie van modellen onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Onze aanbod is uitsluitend bestemd voor zakelijke klanten in België en slechts geldig na acceptatie van uw financieel dossier door onze kredietverzekeraar en na ondertekening van onze hoofdovereenkomst. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend. Verbruiksvoorwaarden zijn gemeten op basis van een voertuig met basisuitrusting. Optionele uitrustingen (zoals velgen en/of banden) kunnen deze gegevens beïnvloeden. De verkopende BYD-verdelers, BYD en de fabrikant van het voertuig zijn hiervoor niet aansprakelijk. De afgebeelde voertuigen kunnen afwijken van de vermelde wagens. Contacteer ons voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig, de afgebeelde voertuigen of prijzen.

**Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 35% op een duurtijd van 60 maanden voor een BYD ATTO 3 Comfort. Prijs in financiële renting €369/maand zBTW, voorschot van 4406€, korting afgetrokken bij het afsluiten van een financiële lease renting met Alpha Credit - BYD Inchcape Retail Belgium. Aanbevolen catalogusprijs: €31396,69 zBTW.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8/3, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: BYD Inchcape Retail Belgium n.v., agent in nevenfunctie, Industrielaan 198, 1070, Brussel, BTW BE0459.491.374 - IBAN BE47 3632 2388 0080, RPR Brussel. Aanbieding geldig van 04/07/2024 tot 31/07/2024, enkel bestemd voor professionele doeleinden.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over ontwikkelingen, evenementen en nieuwe modellen van BYD
Voornaam*
Achternaam *
E-mail*